Vytvorte si Súhlas s použitím osobných údajov na mieru

Vzor pre vás pripravil(a): JUDr. Lukáš Polák, JUDr. Lukáš Polák, advokát

Inštrukcie

  • Použite pokiaľ potrebujete od osôb získať osobné údaje a nakládať s nimi.
  • Nevyhnutné taktiež pre prevádzkovateľov internetových aplikácii a stránok (vrátane e-shopov).
  • Mal by Vás v tejto súvislosti zaujímať aj súhlas s použitím súborov cookies.
  • Prípadne si môžete rovno vytvoriť celé obchodné podmienky. 
  • Zákonnu úpravu týkajúcu sa tohoto dokumentu nájdete tu

Súhlas s poskytnutím osobných údajov

Ja,
meno, dátum narodenia , trvale bytom adresa
týmto v zmysle Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27.4.2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej len "GDPR" a zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej tiež ako „zákon“), súhlasím so zhromažďovaním, uchovávaním a spracovaním osobných údajov mnou poskytnutých prevádzkovateľovi, ktorým je: meno, dátum narodenia , trvalý pobyt adresa (ďalej tiež ako „prevádzkovateľ“) a súhlasím s tým, aby moje osobné údaje boli :
prevádzkovateľom;
akýmkoľvek zamestnancom prevádzkovateľa;
akýmkoľvek zmluvným partnerom prevádzkovateľa;
Tento súhlas je udelený na dobu .
Prevádzkovateľom stanovený účel spracovania osobných údajov, pre ktorý tento súhlas poskytujem, je použitie osobných údajov pre.
zasielanie obchodných ponúk prevádzkovateľa;
marketingové účely;
poskytovanie osobných údajov tretím osobám;
zaradenie osobných údajov do databázy;
sprístupňovanie osobných údajov tretím osobám;
Prehlasujem, že som si vedomí(á) svojich práv podľa GDPR a zákona a prehlasujem, že všetky údaje sú presné a pravdivé a sú poskytované dobrovoľne.
Prevádzkovateľ prehlasuje, že bude zhromažďovať osobné údaje v rozsahu nevyhnutnom pre naplnenie vyššie stanoveného účelu a spracovávať ich iba v súlade s účelom, ku ktorému boli zhromaždené.
Prevádzkovateľ prehlasuje, že bude osobné údaje spracovávať nasledujúcim spôsobom:
automatizovane prostredníctvom počítačov a počítačových programov;
v písomnej podobe;
Tento súhlas je slobodný a vedomí prejav vôle dotknutej osoby, ktorého obsahom je povolenie dotknutej osoby so spracovaním osobných údajov.
V mesto, dňa .
_____________________________
_____.
Chcem overiť dokument advokátskou kanceláriou

JUDr. Lukáš Polák

JUDr. Lukáš Polák, advokát
69.00 €
  • kontrola vhodnosti výberu právneho dokumentu (zmluvy) pre dosiahnutie Vášho cieľa, konzultácia s advokátom - zhodnotenie rizík a ďalšieho postupu, preverenie zmluvného partnera vo verejných registroch - zhodnotenie rizík
  • Špecialisti nájdu to najlepšie možné riešenie vašej situácie
  • Revíziu dokumentu obdržíte do druhého pracovného dňa
  • Advokátska kancelária zodpovedá za právnu bezchybnosť dokumentu
  • Advokátska kancelária má uzatvorené poistenie zodpovednosti za škodu
  • Platba advokátskej kancelárii prebehne až po úspešnom vybavení prípadu

Chcem si nechať posielať upozornenie na termíny ZADARMO
Systém vás automaticky upozorní na blížiace sa lehoty v zmluve
zadarmo

Získajte dokumentu v PDF a Word

Cena za tento dokument je 6.90 €

alebo

Aktivujte si za rovnakú cenu mesačné predplatné – ďalšie 4 dokumenty zadarmo, neobmedzené úpravy a možnosť uloženia nastavení

Táto internetová stránka používa súbory cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto internetovej stránky alebo kliknutím na tlačidlo "Súhlasím", súhlasíte s použitím súborov cookies. Viac informácií